Този браузър не е актуален
За да се визуализира правилно сайта, моля ползвай следните браузъри.ВниманиеОбнови версията на браузъра си. Ако не го направиш някои функционалности може и да не работят коректно.

Rendered: 2024-05-01T22:08:11.000Z

Ръжен хляб с малц и течна ръжена закваска

  • Съставки: 42% ръжено брашно, вода, пшенично брашно „Добруджа“, 1,5% течна ръжена закваска (вода, киселини: оцетна киселина, млечна киселина; суха ръжена закваска), трапезна сол, хлебна мая, сух пшеничен глутен, 0,6% течно брашно от ечемичен малц, подобрител (прежелатинизирано пшенично брашно, пшенично брашно, антиоксидант: аскорбинова киселина).
  • Може да съдържа следи от сусамово семе и соя.
  • 500 g/бр.

Характеристики

  • Bake