Този браузър не е актуален
За да се визуализира правилно сайта, моля ползвай следните браузъри.ВниманиеОбнови версията на браузъра си. Ако не го направиш някои функционалности може и да не работят коректно.

Батерии PARKSIDE® - високо качество

Висока мощност
Висококачествена технология
Високи стандарти за качество

Батериите PARKSIDE® отговарят на строги стандарти за качество. Както серията X 20V Team, така и серията X 12V Team са произведени спрямо високи изисквания. По този начин ти получаваш проверени уреди, които са твои верни помощници във всяко майсторско начинания. Батериите се отличават с висока мощност, дълъг живот, удобство и безопасност по време на работа.

Батериите PARKSIDE® - качество и сигурност

Батериите PARKSIDE® - качество и сигурност


Батериите са с висококачествени литиевойонни клетки, които осигуряват дълъг експлоатационен живот и непрекъсната максимална мощност за всяко приложение. Батериите се подлагат на специални тестове, чрез които се гарантира високото качество и стандарти за безопасност. Всяка стъпка от този процес е напълно проследима благодарение на автоматизацията по реализираното му. Това свежда до минимум вероятността от допускане на грешка. И защото сме сигурни в нашето качеството – ти получават цели 3 години гаранция за батериите.

Батериите PARKSIDE® - само най-добрите компоненти

Батериите PARKSIDE® - само най-добрите компоненти


Всяка клетка на батерията подлежи на строг контрол, за да се гарантира нейното високо качество и безопасна работа. Батериите PARKSIDE® са в перфектна симбиоза между всички съставляващи ги компоненти, което ги превръща в един страхотен краен продукт с висока мощност и производителност.

Корпусът на батериите е високоустойчив на удари, изработен от полиамид и подсилен със стъклени влакна. Те са създадени, за да сбъдваш майсторските си идеи безопасно и без компромис в качеството. Сериите X 20V Team и X 12V Team на PARKSIDE® са твоите най-верни приятели в градината, домашната и професионална работилница.

Дългият живот на батериите се постига чрез системата за балансиране на клетки, които са равномерно натоварени. И ти, и твоите уреди ще обикнат PARKSIDE® X 20V Team и X 12V Team.


PARKSIDE PERFORMANCE®

PARKSIDE® технология за по-дълъг живот на батерията

PARKSIDE® технология за по-дълъг живот на батерията

Батериите PARKSIDE® имат силна защита благодарение на интелигентна и усъвършенствана технология за по-дълъг живот, с която се гарантира висока производителност и безопасност.


С PARKSIDE® CELL BALANCING получаваш:

  • Защита от претоварване;
  • Защита срещу прегряване чрез следене на температурата;
  • Защита срещу дълбок разряд;
  • Защита от саморазреждане;
  • Зашита срещу презареждане.


Зарядни устройства PARKSIDE®

Зарядни устройства PARKSIDE®


Зарядните устройства от сериите X 20V Team и X 12V Team на PARKSIDE® са мощни, удобни и безопасни за работа. С тях всяка батерия се зарежда равномерно, което значително удължава нейния живот.

Безопасното зареждане е от съществено значение. Точно заради това зарядните устройства X PARKSIDE® са с минимален риск от късо съединение и се изключват автоматично в случай на повреда. Освен това те се изключват сами и когато батерията е напълно заредена.

Зарядните устройства са от най-ново поколение и са създадени с мисъл за твоето удобство и сигурност. Те имат противоплъзгащи гумени крачета и са подходящи и за стенен монтаж.


Батериите PARKSIDE® X 20V Team и X 12V Team ти дават неограничени възможности

Батериите PARKSIDE® X 20V Team и X 12V Team ти дават неограничени възможности


С батериите PARKSIDE® X 20V Team и X 12V Team може да сбъднеш неограничен брой майсторски идеи.

И акумулаторните уреди, и батериите са с доказано високо качество. Те са един страхотен тандем, който идеално се допълва, за да бъде на една ръка разстояние в твоята домашна или професионална работилница. Точно от това имаш нужда, за да завършиш с успех твоя майсторски проект.

Съставните компоненти на уредите са прецизно адаптирани към изискванията за акумулаторна технология. Чрез тестове в независими институти са гарантирани стандартите на безопасност за всяка част. И тази практика непрекъснато се развива и допълва.

С X 20V Team и X 12V Team на PARKSIDE® с една батерия имаш неограничен брой майсторски възможности!


Една батерия с десетки възможности