• Подходящи за средна до тежка работа

    С висока мощност, подходяща за домашната и професионална работилница и за градината.

  • 1 батерия за над 70 уреда

    Батериите PARKSIDE® от серията X 20V Team са съвместими с всички продукти, обозначени със символа X 20V Team.

  • Доказано качество

    Батериите PARKSIDE® са тествани за безопасна работа. Те са лесни за употреба и с дългогодишно доказано качество.

PARKSIDE® X 20V Team

Висока мощност за висока производителност
Можеш го! Дори и големите ремонтни проекти могат да се превърнат в реалност
Батериите от серията X 20V Team са 100% съвместими с всички продукти PARKSIDE®, обозначени със символа X 20V Team.

Много ремонтни дейности – една акумулаторна батерия! Посрещни майсторските предизвикателства подготвен! И малкият, и по-мащабният ремонт могат да се реализират с продуктите с марка PARKSIDE®. А най-хубавото е, че всички акумулаторни уреди могат да работят на пълни обороти само с една батерия X 20V Team, подходяща за всички продукти, обозначени със знак X 20V Team.

Батерии PARKSIDE® X 20V Team – високо качество на ниска цена

Повече от 70 акумулаторни уреди PARKSIDE®, обозначение със символ X 20V Team са съвместими с акумулаторна батерия X 20V Team. Иновативни, удобни, функционални, с доказано качество и на ниска цена, продуктите от серията са перфектното допълнение към твоята градина, домашна и професионална работилница. Те позволяват безкабелна работа с огромна мобилност в реализирането на майсторските идеи.


Серията X 20V Team предлага огромно разнообразие от артикули, подходящи за различни дейности. Всички уреди, обозначени със символ X 20V Team, могат да бъдат захранени само с една X 20V Team батерия.


Можеш го! С акумулаторната серия X 20V Team!


Екипът на PARKSIDE® X 20V Team


Предимства на PARKSIDE® X 20V Team

Text And Image Section


Огромна гъвкавост и мобилност

Навсякъде по всяко време бъди готов за майсторски подвизи! Това е и визията на PARKSIDE® X 20V Team – безкабелна работа с огромна функционалност и удобство. Превърни идеите си в реалност с огромното разнообразие от акумулаторни уреди PARKSIDE® X 20V Team. Ще откриеш ъглошлайфи, винтоверти, косачки, триони, перфоратори, ръчни циркуляри, резачки и още куп продукти за твоя проект.


Text And Image Section


Високо качество

Батериите PARKSIDE® X 20V Team са с доказано високо качество. Те са с мощни литиевойонни клетки от най-ново поколение. Системата за управление позволява безкомпромисна защита и проследяване на състоянието на батерията. Акумулаторните уреди и PARKSIDE® X 20V Team батерията са перфектният тандем за твоята майсторска идея.


Text And Image Section


Висока мощност за твоя майсторски проект

Акумулаторните батерии са с висока мощност, дълъг живот и готови за употреба навсякъде. Заедно със зарядните устройства ти дават възможност да си на линия по всяко време за ново майсторско начинание. Без значение дали искаш само да залепиш нещо набързо или да къртиш стена, във всеки случай ще имаш верен помощник на една ръка разстояние. Гарантираното качество на PARKSIDE® X 20V Team продуктите ти осигурява безкомпромисна работата, за да се справите заедно с предизвикателствата у дома или в градината.


Можеш го!

Text And Image Section


Устойчивост и екологичност с PARKSIDE® X 20V Team

Батериите и зарядните устройства PARKSIDE® от серията X 20V Team са подходящи за всички акумулаторни уреди, обозначени със символа X 20V Team. По този начин няма нужда да купуваш отделна батерия за всеки инструмент. И в градината, и в домашната и професионална работилница – една за всички, всички с една! Така пестиш пари, но и едновременно с това се грижиш за ресурсите и околната среда.


*Полезна информация: Нашите куфари за носене са изработени от 90% рециклиран материал. Те са удобно решение за транспортиране и съхранение на твоите X 20V Team уреди. Функционалност и устойчивост без компромис в качеството – това е отборът на PARKSIDE® X 20V Team.


Атрактивна цена - високо качество с PARKSIDE® X 20V Team

Всяка майсторска идея заслужава качествени инструменти! Открий ги със серията X 20V Team на PARKSIDE®.


Батерията X 20V Team е 100% съвместима с всички акумулаторни уреди, обозначени със символа X 20V Team. И така всички твои любими инструменти могат да работят само с една батерия, без да се налага да купуваш отделна за всеки уред.Text And Image Section


PARKSIDE® 40V – акумулаторни инструменти с много висока мощност

Инструментите от серията X 20V Team на PARKSIDE® са перфектните помощници в твоя майсторски проект. С мощност от над 1800 W, акумулаторните уреди по нищо не отстъпват на електрическите. Една стъпка нагоре ще намериш и уреди с още по-висока производителност и мощност: PARKSIDE® 40V.


Инструментите, обозначени със символ 40V са специално създадени за по-взискателни и големи проекти. При тях се използва мощността на 2 X 20V батерии едновременно, което ще ти даде възможност да реализираш и по-трудни майсторски дейности.


Формулата за перфектната съвместна работа е: 20V + 20V = 40V – Двойна PARKSIDE® сила за майсторските ти мечти. Можеш го!