• Подходящи за лека до средна работа

    Изключително компактни и ергономични уреди, подходящи за домашната, професионалната работилница и за градината.

  • 1 батерия за над 20 уреда

    Батериите PARKSIDE® от серията X 12V Team са съвместими с всички продукти, обозначени със символа X 12V Team.

  • Подходящи за ежедневни задачи

    Лекият и компактен дизайн на уредите ги прави подходящи за бързо и качествено изпълнение на ежедневни задачи.

PARKSIDE® X 12V Team

Компактни и ергономични инструменти за твоите майсторски идеи
Можеш го!
Батериите от серията X 12V Team са с капацитет от 2,0 Ah до 5,0 Ah. Те са 100% съвместими с всички продукти PARKSIDE®, обозначени със символа X 12V Team.

Подари си свобода на движението с безкабелна работа, голямо удобство и висока производителност. Инструментите PARKSIDE® X 12V Team са с много компактен дизайн и са изключително леки и удобни за ежедневни ремонтни дейности. С акумулаторните инструменти PARKSIDE® X 12V Team ще можеш да си майсторски виртуоз в дома и в градината. И всички уреди от триона до винтоверта ще бъдат в пълна работна готовност с батерия, обозначена със символа X 12V Team.

Батерии PARKSIDE® X 12V Team – компактни, с високо качество

Една за всички – всички с една батерия! Серията PARKSIDE® X 12V Team предлага широка гама от продукти, които могат да работят с една батерия. Всички уреди в твоята работилница и градина, които са обозначени със символ X 12V Team ще бъдат в готовност за нови майсторски подвизи с батерията PARKSIDE® X 12V Team, която е съвместима с повече от 20 акумулаторни уреди.


Високо качество, удобство, функционалност, ергономичност и лек дизайн – това и още много предимства получаваш със серията PARKSIDE® X 12V Team.


Можеш го! С акумулаторната серия X 12V Team!


Екипът на PARKSIDE® X 12V Team


Предимства на PARKSIDE® X 12V Team

Text And Image Section


Огромна гъвкавост и мобилност

Удобство и висока производителност навсякъде и по всяко време. Това е и визията на PARKSIDE® X 12V Team – безкабелна работа с огромна мобилност и високо качество. Превърни идеите си в реалност с огромното разнообразие от акумулаторни уреди PARKSIDE® X 12V Team. Ще откриеш акумулаторен пробивен винтоверт, ъглова бормашина, оберфреза, мултишлайф и още куп продукти за твоя проект.


Text And Image Section


Високо качество

Батериите PARKSIDE® X 12V Team са с доказано високо качество. Те са литиевойонни клетки от най-ново поколение, готови да посрещнат всяко предизвикателство. Зареждат се бързо, а системата за управление позволява безкомпромисна защита и проследяване на състоянието на батерията. Акумулаторните уреди и PARKSIDE® X 12V Team батерията са перфектният тандем за твоята майсторска идея.


Text And Image Section


Една за всички – всички с една батерия

Сред широката гама от PARKSIDE® продукти от серията X 20V Team ще откриеш перфоратори, триони, ножици за трева и храсти и още куп акумулаторни уреди. С над 20 артикула, непрестанна актуализация и добавяне на нови уреди, ти получаваш много възможности за реализиране на идеите си. Продукти от серията PARKSIDE® X 12V Team са с компактен дизайн и безкомпромисно качество.


Text And Image Section


Устойчивост и екологичност с PARKSIDE® X 12V Team

Със серията X 12V Team на PARKSIDE® имаш огромен избор на продукти, които могат да работят на пълни обороти само с една батерия. По този начин заедно помагаме на околната среда с мисъл за устойчивост, без да се налага всеки уред да има отделна батерии и зарядно устройство. Така ти пестиш пари, но едновременно с това не правиш компромис с качественото изпълнение на твоята майсторска идея.


*Полезна информация: Нашите куфари за носене са изработени от 90% рециклиран материал. Те са удобно решение за транспортиране и съхранение на твоите X 12V Team* уреди. Функционалност и устойчивост без компромис в качеството – това е отборът на PARKSIDE® X 20V Team.

*С изключение на уредите, които се предлагат без куфар.