Как да използваш Lidl Plus?Text And Image Section

Ето как да бъдеш на плюс с Lidl Plus:

1. Регистрирай се

Като следваш стъпките, за да имаш достъп до всички предимства на приложението.


2. Сканирай

Отвори приложението и сканирай твоята Lidl Plus карта на касата с всяко пазаруване.


3. Спестявай

Наслади се на отстъпки с Lidl Plus промоции, специални купони и скреч карти, достъпни само за потребителите на Lidl Plus!

Text And Image Section

Промоциии

Всяка седмица получаваш специални промоции, достъпни само за потребителите на Lidl Plus.

Промоциите могат да се използват многократно и не изискват активация.

Само сканирай приложението си на касата и вземи отстъпка за обозначения продукт.

Виж предложенията тук.


Изображенeтo e примернo.

Text And Image Section

Купони

Всяка седмица получаваш специални купони*, достъпни само за потребители на Lidl Plus. Не забравяй да ги активираш преди покупка. Сканирай приложението си на касата и ще получиш отстъпка за продукта, обозначен с Lidl Plus купон. Всеки купон можеш да ползваш еднократно след активация.


*Купоните са валидни за посочения за съответния купон период в приложението Lidl Plus. Купоните могат да бъдат използвани еднократно в рамките на съответните количествени ограничения. За да бъдат използвани, купоните следва да бъдат активирани в приложението Lidl Plus. Продуктите могат да бъдат изчерпани преди последния ден на валидност на купона или да не са налични по всяко време във всички разновидности.

Изображенeтo e примернo.

Text And Image Section

Купон+

Кликни върху "Старт" на началния екран в приложението и ще видиш лентата с нивата на отстъпка. С всяка покупка, при която сканираш Lidl Plus на каса, ти се доближаваш до целта си. При достигане на определена цел за натрупана сума получаваш купон изненада*.


* Всеки купон важи 7 дни от момента на печалбата.

Виж още тук.

Text And Image Section

Дигитална касова бележка

Със сканиране на Lidl Plus твоята касова бележка автоматично се запазва в приложението за срок от 3 години. С нея можеш лесно да върнеш нехранителен продукт с допълнителни 30 дни след покупката, т.е. общо 60 дни и твоята гаранция ще бъде винаги лесно достъпна. Дори без хартиена касова бележка!


(Посоченото право е допълнително към правата на всеки клиент по търговската гаранция (когато такава е издадена за съответния продукт) и установеното в Закона за защита на потребителя право на рекламация.)

Text And Image Section

Дигитална скреч карта

При всяка покупка с Lidl Plus, без значение от закупените продукти, печелиш дигитална скреч карта. С нея можеш да получиш продукт на стойност 1 стотинка или допълнителна отстъпка. Изтрий и опитай късмета си!


Виж правилата на „Lidl Plus скреч карта“ тук.

Text And Image Section

Най-добро време за пазаруване в твоя любим Lidl магазин

Отбележи своя любим Lidl магазин на картата в приложението и заедно с всички седмични купони, може да получиш ексклузивни предложения и информация само за него. Също така оптимизирай времето си за пазаруване, като предварително провериш натоварените часове.

Всички регулярни седмични купони могат да бъдат използвани във всички наши магазини в България, независимо от избрания любим магазин.

Text And Image Section

Разкажи ни за себе си в секцията "Моят Lidl профил"

Отговори на няколко бързи въпроси в профила си, за да сме по-близо до теб с нашите предложения.

Така можем да ти предложим нещо по твой вкус в Lidl Plus.

В менюто "Още" ще намериш твоя профил. Тук можеш да променяш данните си.

Text And Image Section

Пуш нотификации и други известия

За да не пропускаш новостите в Lidl Plus, активирай пуш и имейл нотификациите си в меню „Настройки“. Така ще се информираш своевременно за извънредни акции в магазините, нови игри в приложението и т.н. По имейл с нашия нюзлетър ще получаваш детайлна информация за всички актуални предложения, от които можеш да се възползваш с приложението.

СВАЛИ. РЕГИСТРИРАЙ СЕ. СПЕСТЯВАЙ.